چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟ فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان تامین اجتماعی و مستمری بگیران صادر شد+جزئیات و لینک سامانه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) استقبال کم فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان تماشای تلویزیون برای چه سنی ممنوع است؟ اسید‌های آمینه به عنوان پیش‌ساز پروتئین‌ها و به عنوان مکمل غذایی «تروما» چهارمین علت مرگ در دنیا  ۱۰ فایده پیاده روی برای سلامت بدن | بهترین زمان پیاده‌روی چه زمانی است؟ بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند چند ساعت در شبانه‌روز بنشینیم، بایستیم و بخوابیم؟ منشاء بسیاری از بیماری‌های جسمی را در روان خود پیدا کنید تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس مار سمی در کارگاه تزریق پلاستیک و وحشت کارگران (۱۶ اردیبهشت) عزم جدی برای جلوگیری از «کوتاه قامتی» در کشور واژگونی خودرو در خواف خراسان رضوی ۵ مصدوم برجا گذاشت (۱۶ اردیبهشت) حداقل دوسوم سرطانی‌ها در ایران حتماً زنده می‌مانند| سلول‌درمانی، درمان قطعی سرطان نیست قتل هولناک زن میانسال و دستگیری فرزند بی رحم(۱۶ اردیبهشت) راز جسد بی‌سر مرد افغانستانی فاش شد (۱۶ اردیبهشت)
سرخط خبرها

آمار نگران کننده شیوع اضافه وزن و کم‌تحرکی در جامعه

  • کد خبر: ۱۹۵۱۸۰
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۱
آمار نگران کننده شیوع اضافه وزن و کم‌تحرکی در جامعه
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: شیوع ۲۰ درصد اضافه وزن و ۶۰ درصد کم‌تحرکی در جمعیت ما نگران کننده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید جعفری‌نژاد در خصوص شیوع اضافه وزن و کم تحرکی در جامعه، اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۲۹ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در استان خراسان رضوی فشار خون بالا دارند و این یعنی یک سوم جمعیت بالای ۱۸ سال در معرض خطر بیماری‌ها و حوادث قلبی‏-عروقی و مغزی هستند و سال‌های ازدست رفته عمرشان در اثر ناتوانی یا مرگ زیاد است.

وی با اشاره به شناسایی ۱۵۳ هزار نفر مبتلا دیابت در دانشگاه گفت: آمار ابتلای دیابت در حال حاضر ۱۲ درصد است که سالانه ۰.۷ درصد به این تعداد اضافه می‌شود یعنی ۳۰ سال بعد که جمعیت مسن‌تر و مستعدتر برای بیماری می‌شود ۲۱ درصد و بیشتر به این آمار اضافه می‌شود.

 جعفری نژاد در ادامه گفت: از جمعیت ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۱۲ درصد یعنی حدود ۴۰۰ هزار نفر دیابت دارند که نیمی از این افراد از دیابت خود اطلاع ندارند و یا اگر اطلاع دارند، کنترل و مراقبت صحیح انجام نمی‌دهند.

وی با تأکید بر ورزش همگانی به جای ورزش قهرمانی، ترغیب خیّرین سلامت به عرصه سلامت عمومی، تهیه لوازم ورزشی و فضا‌های مناسب برای فعالیت فیزیکی عموم مردم اظهار کرد: در آینده وقت زیادی صرف عوارض این بیماری‌ها (دیابت و فشارخون) در بین خودمان و سالمندان ما خواهد شد.

منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->